10 fets científicament provats sobre la creativitat

with No hi ha comentaris

La creativitat és una característica indispensable en el disseny gràfic corporatiu. És l'originalitat que distingeix una campanya de màrqueting innovadora d'una altra convencional, a un logotip cridaner d'un altre estàndard: en definitiva, a una empresa que destaqui d'una altra que pugui passar desapercebuda.

La creació del logotip d'una empresa, la definició de tota la seva imatge corporativa, el disseny de la seva pàgina web i el de la seva publicitat, tot això requereix de l'aplicació d'idees creatives que no sempre apareixen per art de màgia en la ment del dissenyador.

Com qualsevol altra habilitat en una persona, la creativitat ha de desenvolupar-se, estimular-se i millorar-se. En aquesta infografia t'expliquem alguns detalls interessants sobre la creativitat que potser no sàpigues, i que poden aplicar-se en qualsevol aspecte de la teva vida personal i laboral per ajudar-te a trobar solucions alternatives a situacions quotidianes.

10 fets científicament provats sobre la creativitat

Necessites material publicitari per presentar els serveis de la teva empresa?

Et proporcionem un servei complet de Disseny Gràfic i Impremta per tot el teu material de publicitat. Disseny i impressió de flyers, tríptics, catàlegs, revistes, pòsters, etc. També per a fires i esdeveniments: disseny i impressió de rollups, photocalls, lones, banderes, expositors, etc.

Follow Anahí Olives:

Diseñadora gráfica. Programadora. Consultora tecnológicaDissenyadora gràfica. Programadora. Consultora tecnològica

Sóc Enginyera Informàtica de carrera i Dissenyadora Gràfica de vocació, una combinació que no es dóna molt sovint. M'apassionen tots dos sectors i en els meus més de 20 anys d'experiència no he estat capaç de decantar-me només per un d'ells, així que abasto projectes de tot tipus dins d'aquests dos àmbits: imatge corporativa, disseny web, botigues online, programació amb tecnologies XML, implantació i consultoria de helpdesks Zendesk ... I sempre estic oberta als nous projectes i desafiaments que ens puguin plantejar els nostres clients per ajudar-los a fer realitat totes les seves idees.