10 plugins WordPress que la teva web hauria de tenir

with No hi ha comentaris

WordPress és el sistema de gestió de continguts per a webs i blocs més estès arreu del món. Els plugins WordPress permeten ampliar i afegir funcionalitats als llocs web, millorant l'experiència d'usuari, seguretat, administració, etc.

En el moment de la publicació d'aquest article existeixen  52.751 plugins al repositori oficial de WordPress, i sumant els milers de plugins de desenvolupament privat que existeixen, fan que l'administrador o dissenyador es vegi desbordat i no sàpiga quins plugins escollir per a la seva pàgina web: Quins són els connectors WordPress bàsics? Quins són innecessaris o redundants?

En aquesta infografia et mostrem alguns dels tipus de plugins que haurien d'estar presents en la pàgina web de la teva empresa per oferir als teus clients una millor usabilitat, i a l'administrador major seguretat i tranquil·litat.

10 plugins WordPress que la teva web hauria de tenir

Vols una pàgina web moderna i responsive per a la teva empresa?

Creem pàgines web corporatives amb dissenys actuals i responsive, que s'adapten a pantalles d'ordinador, tablets i smartphones. Especialistes en WordPress.

Especialistes en pàgines web WordPress
Follow Anahí Olives:

Diseñadora gráfica. Programadora. Consultora tecnológicaDissenyadora gràfica. Programadora. Consultora tecnològica

Sóc Enginyera Informàtica de carrera i Dissenyadora Gràfica de vocació, una combinació que no es dóna molt sovint. M'apassionen tots dos sectors i en els meus més de 20 anys d'experiència no he estat capaç de decantar-me només per un d'ells, així que abasto projectes de tot tipus dins d'aquests dos àmbits: imatge corporativa, disseny web, botigues online, programació amb tecnologies XML, implantació i consultoria de helpdesks Zendesk ... I sempre estic oberta als nous projectes i desafiaments que ens puguin plantejar els nostres clients per ajudar-los a fer realitat totes les seves idees.