Bones Festes 2020!

with No hi ha comentaris


Des de Dolphin Tecnologías desitgem que passis unes Bones Festes, i esperem que aquest any que ja està acabant hagi estat ple de projectes interessants per la teva empresa.

Si hem treballat junts, ens ha encantat haver pogut contribuir a fer realitat els teus projectes. Si encara no hem tingut l’ocasió de col·laborar, et convidem a que exploris la nostra pàgina web i vegis quantes idees podem ajudar-te a posar en marxa.

Anahí Olives
Follow Anahí Olives:

Diseñadora gráfica. Programadora. Consultora tecnológicaDissenyadora gràfica. Programadora. Consultora tecnològica

Sóc Enginyera Informàtica de carrera i Dissenyadora Gràfica de vocació, una combinació que no es dóna molt sovint. M'apassionen tots dos sectors i en els meus més de 20 anys d'experiència no he estat capaç de decantar-me només per un d'ells, així que abasto projectes de tot tipus dins d'aquests dos àmbits: imatge corporativa, disseny web, botigues online, programació amb tecnologies XML, implantació i consultoria de helpdesks Zendesk ... I sempre estic oberta als nous projectes i desafiaments que ens puguin plantejar els nostres clients per ajudar-los a fer realitat totes les seves idees.