Bones Festes!!!

with No hi ha comentaris

Des de Dolphin Tecnologías desitgem que passis unes Bones Festes, i esperem que aquest any que ja està acabant hagi estat ple de projectes interessants per la teva empresa.

Si hem treballat junts, ens ha encantat haver pogut contribuir a fer realitat els teus projectes. Si encara no hem tingut l’ocasió de col·laborar, et convidem a que exploris la nostra pàgina web i vegis quantes idees podem ajudar-te a posar en marxa.

Núria Olives
Follow Núria Olives:

Formadora y Consultora de aplicaciones CAD y BIMFormadora i Consultora d'aplicacions CAD i BIM

Sóc Enginyera Civil, Enginyeria de Camins, Canals i Ports, i Consultora especialitzada en aplicacions CAD i BIM. He col·laborat en projectes d'arquitectura i enginyeria, tot i que sempre he sentit una gran vocació per la formació a la qual em dedico des de fa més de 20 anys. Amb el temps m'he anat especialitzant en diferents tipus de programes CAD i en metodologia BIM dels sectors d'Infraestructura, Construcció, GIS i Mecànica. Dins de la utilització dels processos BIM estic especialitzada en AutoCAD Civil 3D, del qual he realitzat infinitat de cursos, presencials i a distància, a enginyeries i constructores de tot el país així com continguts i tutories per a cursos online.

Núria Olives
Latest posts from