Dolphin Tecnologías convidat al METIC19 per donar una xerrada sobre la implantació de BIM

with No hi ha comentaris

Dolphin Tecnologías ha estat convidat per impartir una xerrada sobre què és BIM i la importància de la seva utilització en els projectes d’edificació i infraestructures. Serà al METIC19 organitzat per Techdata, a la Sala Eiffel de l’Hotel Hesperia Barcelona Tower el 13 de Març de 2019.

Mitjançant la implantació del BIM, les empreses seran més competitives en les adjudicacions de projectes d’obra pública tant d’edificació com d’obra civil, per tant és molt important conèixer els beneficis d’introduir aquesta metodologia de treball.

Cal tenir en compte que d’acord amb la Directiva sobre contractació pública de la Unió Europea (EUPPD) de gener de 2014, tots els Estats membres de la UE han de fomentar, precisar o imposar l’ús de BIM per a projectes de construcció i edificació.

 

 

Invitada excepcional en el METIC19 | Charla Sala Eifel – 12:35h

Implementación de los productos BIM en el sector
Datech, el departamento de Tech Data especializado en los productos de Autodesk contará con una invitada excepcional para dar una charla sobre la Implantación de BIM (Building Information Modeling) en el sector. Desde que en 2018 el uso de BIM se volviera obligatorio en los Proyectos Públicos, ha nacido una nueva oportunidad de negocio para el canal con la transición comercial de AutoCAD LT a Revit LT, el producto de bajo coste de Autodesk que admite flujos de trabajo BIM.

Ponente:
Núria Olives Ponsoda
I
ngeniera Consultora Especialista en aplicaciones CAD y BIM,
y Co-Fundadora de Dolphin Tecnologías

 

Follow Núria Olives:

Formadora y Consultora de aplicaciones CAD y BIMFormadora i Consultora d'aplicacions CAD i BIM

Sóc Enginyera Civil, Enginyeria de Camins, Canals i Ports, i Consultora especialitzada en aplicacions CAD i BIM. He col·laborat en projectes d'arquitectura i enginyeria, tot i que sempre he sentit una gran vocació per la formació a la qual em dedico des de fa més de 20 anys. Amb el temps m'he anat especialitzant en diferents tipus de programes CAD i en metodologia BIM dels sectors d'Infraestructura, Construcció, GIS i Mecànica. Dins de la utilització dels processos BIM estic especialitzada en AutoCAD Civil 3D, del qual he realitzat infinitat de cursos, presencials i a distància, a enginyeries i constructores de tot el país així com continguts i tutories per a cursos online.