Email marketing: el canal de vendes més fiable

with No hi ha comentaris

En les teves campanyes de marketing B2B, ¿quin canal de comunicació utilitzes per generar clients potencials?

Molts diuen que "El contingut és el rei", altres que les xarxes socials és on hi ha el veritable poder. Els venedors tradicionals encara defensen les trucades en fred i l'establiment de cites.

Però en aquest article et presentem algunes raons per les que l'email marketing hauria de ser una de les teves primeres opcions.

Email marketing es aún el canal de comunicación más fiable

¿Vols que t'ajudem amb les teves campanyes d'Email Marketing?

Ens encarreguem de tot el procés: disseny de la newsletter, enviament de la campanya, estadístiques d'obertures, clics, altes i baixes. Som especialistes en MailChimp.

Especialistes en Email Marketing amb MailChimp
Follow Anahí Olives:

Diseñadora gráfica. Programadora. Consultora tecnológicaDissenyadora gràfica. Programadora. Consultora tecnològica

Sóc Enginyera Informàtica de carrera i Dissenyadora Gràfica de vocació, una combinació que no es dóna molt sovint. M'apassionen tots dos sectors i en els meus més de 20 anys d'experiència no he estat capaç de decantar-me només per un d'ells, així que abasto projectes de tot tipus dins d'aquests dos àmbits: imatge corporativa, disseny web, botigues online, programació amb tecnologies XML, implantació i consultoria de helpdesks Zendesk ... I sempre estic oberta als nous projectes i desafiaments que ens puguin plantejar els nostres clients per ajudar-los a fer realitat totes les seves idees.