Impremta i Perfils de color

with No hi ha comentaris

CMYK, RGB, Pantone, impressió offset, impressió digital ... Et sonen, oi? Però, saps què signifiquen? Tranquil, en aquesta infografia t'ho expliquem tot.

Els serveis d'impressió són necessaris avui en dia per a empreses de tot tipus de sectors: comercial, educatiu, científic. Siguin grans o petites, totes elles en un moment o altre necessita imprimir publicitat per donar-se a conèixer en fires i visites comercials, o imprimir papereria corporativa per a ús intern dels seus empleats.

És en aquest moment quan entren en joc una sèrie de "parauletes" tècniques que has de conèixer per poder mantenir un diàleg fluid amb el teu dissenyador i amb la teva impremta de confiança per a dur a bon terme el teu projecte.

Impremta i perfils de color

Necessites imprimir publicitat o papereria corporativa per a la teva empresa?

Disseny i impressió de flyers, tríptics, catàlegs, calendaris, adhesius, etc. Disseny i impressió de targetes de visita, carpetes, papereria corporativa, sobres, etc. També disseny i impressió gran format per a fires i esdeveniments: photocalls, vinils, pòsters, rollups, lones, etc.

Follow Anahí Olives:

Diseñadora gráfica. Programadora. Consultora tecnológicaDissenyadora gràfica. Programadora. Consultora tecnològica

Sóc Enginyera Informàtica de carrera i Dissenyadora Gràfica de vocació, una combinació que no es dóna molt sovint. M'apassionen tots dos sectors i en els meus més de 20 anys d'experiència no he estat capaç de decantar-me només per un d'ells, així que abasto projectes de tot tipus dins d'aquests dos àmbits: imatge corporativa, disseny web, botigues online, programació amb tecnologies XML, implantació i consultoria de helpdesks Zendesk ... I sempre estic oberta als nous projectes i desafiaments que ens puguin plantejar els nostres clients per ajudar-los a fer realitat totes les seves idees.