Inscripcions obertes al curs d’Autodesk Inventor

with No hi ha comentaris

Apunta’t al curs per videoconferència d’Autodesk Inventor (bàsic), organitzat pel Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Tarragona (CETIT – Enginyers Tarragona) i impartit per Dolphin Tecnologías.

Dirigit a Enginyers Industrials, delineants especialitzats del sector industrial i tot aquell interessat en aprendre les eines bàsiques de treball amb aquest programa de disseny paramètric i simulació 3D amb una alta implantació en les empreses del sector industrial.

Afanya’t! Les places són limitades!

Inici: 6/9/2021

Informació i inscripcions a: https://www.enginyerstarragona.cat

Follow Núria Olives:

Formadora y Consultora de aplicaciones CAD y BIMFormadora i Consultora d'aplicacions CAD i BIM

Sóc Enginyera Civil, Enginyeria de Camins, Canals i Ports, i Consultora especialitzada en aplicacions CAD i BIM. He col·laborat en projectes d'arquitectura i enginyeria, tot i que sempre he sentit una gran vocació per la formació a la qual em dedico des de fa més de 20 anys. Amb el temps m'he anat especialitzant en diferents tipus de programes CAD i en metodologia BIM dels sectors d'Infraestructura, Construcció, GIS i Mecànica. Dins de la utilització dels processos BIM estic especialitzada en AutoCAD Civil 3D, del qual he realitzat infinitat de cursos, presencials i a distància, a enginyeries i constructores de tot el país així com continguts i tutories per a cursos online.