La personalitat del color al marketing i el branding

with No hi ha comentaris

És ben sabut que el color sempre ha estat algo que provoca una gran atracció dels nostres sentits visuals, i és per això utilitzat amb freqüència com una potent eina de marketing. El color capta l'atenció del consumidor segons els seus gustos, necessitats, edat.

Innumerables estudis han conclòs que alguns colors en particular tenen els seus propis efectes sobre els consumidors, estimulant àrees del cervell de tal manera que poden provocar tant excitació com tranquil·litat.

Gràcies a això, les corporacions i grans marques són capaces d'influir amb facilitat en el seu mercat objectiu simplement triant la combinació correcta de colors en els seus logotips, publicitat, promocions, pàgina web, etc.

El logotip és la base de la imatge corporativa de tota empresa o producte, i un dels punts clau per trobar el logotip idoni és escollir els colors adequats. Amb aquesta infografia et proporcionem una guia per saber quina seria la gamma de colors més adequada segons el tipus d'empresa o producte que identificarà.

La personalidad del color en marketing y branding

Necessites renovar la imatge corporativa de la teva empresa?

Disseny de logotips. Disseny de signatures de correu electrònic. Disseny i impressió de targetes de visita, carpetes, papereria corporativa, sobres, etc. Disseny de plantilles corporatives PowerPoint i Word.

Follow Anahí Olives:

Diseñadora gráfica. Programadora. Consultora tecnológicaDissenyadora gràfica. Programadora. Consultora tecnològica

Sóc Enginyera Informàtica de carrera i Dissenyadora Gràfica de vocació, una combinació que no es dóna molt sovint. M'apassionen tots dos sectors i en els meus més de 20 anys d'experiència no he estat capaç de decantar-me només per un d'ells, així que abasto projectes de tot tipus dins d'aquests dos àmbits: imatge corporativa, disseny web, botigues online, programació amb tecnologies XML, implantació i consultoria de helpdesks Zendesk ... I sempre estic oberta als nous projectes i desafiaments que ens puguin plantejar els nostres clients per ajudar-los a fer realitat totes les seves idees.