Cursos d'AutoCAD Civil 3D per empreses a Tarragona


A Dolphin Tecnologías impartim formació especialitzada en AutoCAD Civil 3D, software que ofereix BIM (Building Information Modeling) per al disseny i la documentació de construccions i enginyeria civil. Els nostres cursos, presencials o a distància per videoconferència, s'adapten a les necessitats del sector de cada empresa i són totalment personaliztats.

Més informació

Què oferim
als cursos d'AutoCAD Civil 3D


Temaris personalitzats

Els temaris utilitzats en els cursos d'AutoCAD Civil 3D van des dels bàsics i genèrics als totalment adaptats a les necessitats i temàtica de treball del client. Durant el curs fem servir els seus propis casos pràctics, sabem que la millor manera d'aprendre és amb el treball del dia a dia.

Formació presencial

La formació presencial d'AutoCAD Civil 3D la realitzem a les mateixes instal·lacions del client per a la seva major comoditat, evitant així desplaçaments i pèrdua de temps.

Formació per videoconferència

La millor manera d'optimitzar temps i recursos, ja que la mateixa formació presencial amb els seus mateixos continguts i metodologia es realitza per videoconferència mitjançant Skype o similar, aprofitant molt més el temps de treball i estudi.

Formació aplicant metodologia BIM

Formem als nostres clients en AutoCAD Civil 3D per a una millor adaptació a l'actual normativa europea que obliga a la utilització de metodologia BIM en molts dels seus projectes, especialment d'obra pública.

Com treballem
als cursos d'AutoCAD Civil 3D


A Dolphin Tecnologías realitzem cursos d'AutoCAD Civil 3D a Tarragona amb temaris personalizats segons les necessitats formatives de cada empresa, de manera que la formació es centra exclusivament en els temes que resultin més útils per als tipus de projectes que aquestes solen desenvolupar per als seus clients.

La nostra formadora compta amb una àmplia experiència en la impartició de cursos d'AutoCAD Civil 3D a importants empreses del sector de la enginyeria i construcció. Titulada en Enginyeria de Camins, Canals i Ports i Consultora especialitzada en aplicaciones CAD i BIM.

Sol·licita un curs

Empreses
a les quals hem impartit cursos d'AutoCAD Civil 3DCurs AutoCAD Civil 3D Acciona Medio Ambiente
Curs AutoCAD Civil 3D OHL
Curs AutoCAD Civil 3D Jacobs
Curs AutoCAD Civil 3D FCC Fomento de Construcciones y Contratas
Curs AutoCAD Civil 3D OSSA Obras Subterráneas
Curs AutoCAD Civil 3D Circuit de Barcelona Catalunya
Curs AutoCAD Civil 3D Curso AutoCAD Civil 3D Técnicas Reunidas
Curs AutoCAD Civil 3D Elecnor
Curs AutoCAD Civil 3D Autoridad Portuaria de Ceuta
Curs AutoCAD Civil 3D Ayesa
Curs AutoCAD Civil 3D Sando
Curs AutoCAD Civil 3D Pedelta

A continuació trobaràs algunes de les empreses a les quals hem format en diferentes tipus de software CAD i BIM durant els últims anys:

Contacta amb nosaltres
per sol·licitar un curs d'AutoCAD Civil 3D a Tarragona


Estarem encantats d'assessorar-te i elaborar un temari personalizat per al curs d'AutoCAD Civil 3D idoni per a la teva empresa.

Dolphin Tecnologías
Tecnologia · Disseny · Formació


En aquest món canviant la innovació i l'ús adequat de les noves tecnologies ens ajuden a avançar dia a dia. És per això que des de Dolphin Tecnologías posem al teu servei tota la nostra experiència, coneixements i saber fer perquè la teva empresa ocupi el lloc que li correspon en el mercat actual. El nostre objectiu és aportar tot el nostre know-how per arribar a obtenir una major competitivitat i eficiència.

Dolphin Tecnologías és una empresa multidisciplinar, que t'ofereix una gran varietat de serveis que creixen dia a dia dins els àmbits de la Tecnologia, el Disseny i la Formació:

Pàgines web Disseny gràfic Impremta Editorial Formació CAD&BIM Modelat CAD&BIM Tecnologies XML Consultoria tecnològica