Cursos d'Autodesk Inventor per empreses a Girona


A Dolphin Tecnologías impartim formació especialitzada en Autodesk Inventor, software que ofereix eines professionals per al disseny mecànic, la documentació i la simulació de productes en 3D. Els nostres cursos, presencials o a distància per videoconferència, s'adapten a les necessitats del sector de cada empresa i són totalment personaliztats.

Més informació

Què oferim
als cursos d'Autodesk Inventor


Temaris personalitzats

Els temaris utilitzats en els cursos d'Autodesk Inventor van des dels bàsics i genèrics als totalment adaptats a les necessitats i temàtica de treball del client. Durant el curs fem servir els seus propis casos pràctics, sabem que la millor manera d'aprendre és amb el treball del dia a dia.

Formació presencial

La formació presencial d'Autodesk Inventor la realitzem a les mateixes instal·lacions del client per a la seva major comoditat, evitant així desplaçaments i pèrdua de temps.

Formació per videoconferència

La millor manera d'optimitzar temps i recursos, ja que la mateixa formació presencial amb els seus mateixos continguts i metodologia es realitza per videoconferència mitjançant Skype o similar, aprofitant molt més el temps de treball i estudi.

Com treballem
als cursos d'Autodesk Inventor


A Dolphin Tecnologías realitzem cursos d'Autodesk Inventor a Girona amb temaris personalizats segons les necessitats formatives de cada empresa, de manera que la formació es centra exclusivament en els temes que resultin més útils per als tipus de projectes que aquestes solen desenvolupar per als seus clients.

La nostra formadora compta amb una àmplia experiència en la impartició de cursos d'Autodesk Inventor a importants empreses del sector de la enginyeria i la indústria. Titulada en Enginyeria de Camins, Canals i Ports i Consultora especialitzada en aplicacions CAD i BIM.

Sol·licita un curs

Empreses
a les quals hem impartit cursos d'Autodesk InventorCurs Autodesk Inventor Elring Klinger
Curs Autodesk Inventor Plataforma Solar de Almería
Curs Autodesk Inventor Promsa
Curs Autodesk Inventor FCC Poldo
Curs Autodesk Inventor Metric Pitecno
Curs Autodesk Inventor Chimeneas Pío
Curs Autodesk Inventor Curso Autodesk Inventor Lasian
Curs Autodesk Inventor Algeco
Curs Autodesk Inventor Vicenç Marco
Curs Autodesk Inventor Zedis
Curs Autodesk Inventor Systemtronic
Curs Autodesk Inventor Pale Iluminación

A continuació trobaràs algunes de les empreses a les quals hem format en diferentes tipus de software CAD i BIM durant els últims anys:

Contacta amb nosaltres
per sol·licitar un curs d'Autodesk Inventor a Girona


Estarem encantats d'assessorar-te i elaborar un temari personalizat per al curs d'Autodesk Inventor idoni per a la teva empresa.

Dolphin Tecnologías
Tecnologia · Disseny · Formació


En aquest món canviant la innovació i l'ús adequat de les noves tecnologies ens ajuden a avançar dia a dia. És per això que des de Dolphin Tecnologías posem al teu servei tota la nostra experiència, coneixements i saber fer perquè la teva empresa ocupi el lloc que li correspon en el mercat actual. El nostre objectiu és aportar tot el nostre know-how per arribar a obtenir una major competitivitat i eficiència.

Dolphin Tecnologías és una empresa multidisciplinar, que t'ofereix una gran varietat de serveis que creixen dia a dia dins els àmbits de la Tecnologia, el Disseny i la Formació:

Pàgines web Disseny gràfic Impremta Editorial Formació CAD&BIM Modelat CAD&BIM Tecnologies XML Consultoria tecnològica