www.dolphin-tecnologias.com és un lloc web gestionat per Anahí Olives Ponsoda (en endavant "el prestador") amb NIF 47723465Y amb domicili social a Olesa de Montserrat (Barcelona, Espanya).

Són propietat intel·lectual del prestador tots els continguts (text, noms de packs o productes propis del prestador que ofereix a la seva pàgina web així com imatges personalitzades) a qui li corresponen tots els drets universals i exclusius d'explotació dels mateixos.

Queda prohibida la reproducció, distribució o transformació, total o parcial, d'aquests continguts sense la prèvia autorització del prestador. Igualment, tots els noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol classe continguts en aquest lloc web estan protegits per llei.

El prestador es reserva el dret a actualitzar, modificar o suprimir informació continguda al seu lloc web www.dolphin-tecnologias.com, així com el disseny o configuració d'aquest, en qualsevol moment, sense previ avís, i sense assumir cap responsabilitat per això.

Amb caràcter general, les relacions amb els nostres clients, que es derivin de la prestació dels serveis continguts en aquesta web, estan sotmeses a la legislació i la jurisdicció espanyola.