L’impacte del Suport al Client

with No hi ha comentaris

Es va realitzar una enquesta per saber quant es valora un bon servei de suport al client i quant perjudica un de dolent. En aquesta infografia es recullen les dades obtingudes reflectint com els consumidors són influenciats pel tipus d'experiències de servei al client que han tingut.

El 58% dels enquestats van dir que actualment són més propensos a parlar amb altres de les seves experiències de servei al client que fa 5 anys.

No és cap secret que els consumidors comparteixen cada vegada més informació online, sobretot a les xarxes socials. Per a les empreses, això significa que les experiències positives de servei al client són més valuoses que mai, especialment perquè les males experiències tenen resultats duradors.

L'impacte del suport al client

Vols que t'ajudem a millorar el teu sistema de suport al client?

Som especialistes en sistemes helpdesk Zendesk. Implantació del sistema a la teva empresa. Creació de FAQs multi-idioma. Personalització del Centre d'Ajuda amb la teva imatge corporativa. Configuració del flux de tickets i autorespostes. Generació d'informes i estadístiques avançades amb Zendesk Insights.

Especialistes en implantació de helpdesk Zendesk
Follow Anahí Olives:

Diseñadora gráfica. Programadora. Consultora tecnológicaDissenyadora gràfica. Programadora. Consultora tecnològica

Sóc Enginyera Informàtica de carrera i Dissenyadora Gràfica de vocació, una combinació que no es dóna molt sovint. M'apassionen tots dos sectors i en els meus més de 20 anys d'experiència no he estat capaç de decantar-me només per un d'ells, així que abasto projectes de tot tipus dins d'aquests dos àmbits: imatge corporativa, disseny web, botigues online, programació amb tecnologies XML, implantació i consultoria de helpdesks Zendesk ... I sempre estic oberta als nous projectes i desafiaments que ens puguin plantejar els nostres clients per ajudar-los a fer realitat totes les seves idees.