Pàgines web i Botigues online

Una selecció de les webs corporatives, botigues online i blocs que hem desenvolupat per a clients com Gremi de Distribuïdors de Publicacions de Catalunya, IM Projects o Ladyloquita.

Banners i Landing pages

Una selecció dels banners i landing pages que hem dissenyat per a clientes com Editorial Edebé, FC Barcelona o leqtor.com.

Newsletters

Una selecció de les newsletters que hem dissenyat per a clients com Editorial Edebé, Tecnopreven o iLUBUC.

Publicitat

Una selecció de diversos productes de publicitat com tríptics, flyers, pòsters, photocalls, catàlegs o postals que hem dissenyat i imprès per a clients com Ajuntament d'Olesa de Montserrat, Tecnopreven o El Llac Perruqueries.

Material corporatiu

Una selecció de material corporatiu com carpetes, targetes de visita, segells o plantilles de documents que hem dissenyat i imprès per a clients com GNL Compliance, Restaurant Bella Cala o IM Projects.

Logotips i icones

Una selecció de logotips i icones que hem dissenyat per a clients com Centro de quiromasaje y fisioterapias Alfred Fernández, PrevenWeb o Portal PRL del Empleado.

Retoc fotogràfic

Una selecció de treballs de retoc fotogràfic que hem realitzat per a clients com Ecolux Yoga Towels, Restaurant Bella Cala o Unit Elements.

Ebooks

Una selección d'ebooks que hem maquetat per a clients com Universitat Politècnica de Catalunya, Grupo Zeta o edi.cat.

Formació CAD/BIM

Una selecció de formacions en software CAD/BIM que hem impartit a clients com Elring Klinger, Jacobs, Idom o Wats.

Modelat 3D CAD/BIM

Una selecció de projectes de modelat 3D CAD/BIM que hem relizat per a clients com Valdinox o Glow.

Zendesk

Una selecció de projectes d'implantació de software Zendesk que hem realitza a clients com FC Barcelona o FCBotiga Official Store.

Tecnologies XML

Una selecció de projectes basats en tecnologies XML que hem desenvolupat per a clients com Editorial Edebé, Universitat Politècnica de Catalunya o Universidad de Comillas.