adl1 1
adl1 2
adl1 3

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

Hem dissenyat i maquetat aquesta botiga online per a ADL Comunicació, especialitzada en la venda de regals d'empresa de tota mena.

Es tracta del redisseny de la seva antiga botiga online, passant d'estar implementada amb Magento a WordPress+Woocommerce.

Tot el lloc web té un disseny responsive segons la imatge corporativa general del client i s'adapta a qualsevol mida de pantalla d'ordinador o dispositiu mòbil. Es compon de pàgina d'inici, presentació de l'empresa, pàgina per a descàrrega de catàlegs de productes en format PDF, pàgina amb els tipus de marcatge, pàgina amb formulari de sol·licitud de pressupost personalitzat i pàgina de contacte.

La botiga online compta amb més de 11.000 productes i està orientada a la venda en grans quantitats per a empreses pel que compta amb una limitació de comanda mínima per producte. Es poden filtrar els productes per categoria, marca, color, talla, material, preu, etc., així com també es poden fer cerques amb resultats en temps real. Els productes tenen preus unitaris i diversos rangs de descomptes a l'engròs segons les unitats escollides, la cistella de compra reflecteix aquests descomptes en tot moment.

Hem instal·lat i configurat WordPress, maquetant les pàgines, adaptant la plantilla utilitzada a nivell de CSS, utilitzant diversos plugins i widgets per afegir funcionalitats extra i configurant l'execució automàtica de còpies de seguretat periòdiques de tota la plataforma en una ubicació externa al servidor. També hem configurat l'operativa de la botiga online (impostos, despeses d'enviament, correus electrònics transaccionals) que té la particularitat que no realitza vendes sinó sol·licituds de pressupostos, i per tant no hi ha passarel·la de pagament encara que es realitza tot el procés de checkout fins el final.

També hem gestionat l'allotjament web i ens hem encarregat de fer les càrregues periòdiques de productes juntament amb les imatges, les metadades, les categories, els preus unitaris i l'engròs.