web adl 2022 1
web adl 2022 2
web adl 2022 3
web adl 2022 4
web adl 2022 5
web adl 2022 6

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

Hem dissenyat i maquetat aquesta botiga online per a ADL Comunicació, especialitzada en la venda de regals d'empresa de tota mena.

Es tracta del redisseny de l'anterior botiga online que vam realitzar també per a ells, aquesta vegada amb importants millores gràfiques, tècniques i d'usabilitat.

Tot el lloc web té un disseny responsive segons la imatge corporativa general del client i s'adapta a qualsevol mida de pantalla d'ordinador o dispositiu mòbil. Es compon de pàgina d'inici, presentació de l'empresa, pàgines per a visualització i descàrrega de catàlegs de productes, pàgina amb els tipus de marcatge, pàgina amb formulari de sol·licitud de pressupost personalitzat i pàgina de contacte.

El nou disseny prioritza estructures de pàgina netes i clares, sense sobrecàrregues, i és per això que els filtres es despleguen des del lateral de forma flotant només a les pàgines amb llistats de productes. En canvi, a les fitxes de producte no es mostren filtres, presentant la informació de cada producte de forma més clara i ordenada. Les variacions dels productes (colors, talles, capacitats, formats) es presenten amb mostres (swatches) permetent a l'usuari veure de manera gràfica totes les opcions alhora, en comptes d'escollir-les d'una llista de text desplegable.

Una altra novetat és la incorporació de catàlegs addicionals en format PDF que l'usuari pot visualitzar interactivament dins del web, descarregar-los i sol·licitar pressupost d'un dels seus productes mitjançant un formulari personalitzat.

La botiga online compta amb gairebé 13.000 productes i està orientada a la venda en grans quantitats per a empreses pel que compta amb una limitació de comanda mínima per producte. Es poden filtrar els productes per categoria, marca, color, talla, preu, etc., així com també es poden fer cerques amb resultats en temps real. Els productes tenen preus unitaris i diversos rangs de descomptes a l'engròs segons les unitats escollides, la cistella de compra reflecteix aquests descomptes en tot moment.

Hem instal·lat i configurat WordPress+Woocommerce, maquetant les pàgines, adaptant la plantilla utilitzada a nivell de CSS, utilitzant diversos plugins i widgets per afegir funcionalitats extra i configurant l'execució automàtica de còpies de seguretat periòdiques de tota la plataforma en una ubicació externa al servidor. També hem configurat l'operativa de la botiga online (impostos, despeses d'enviament, correus electrònics transaccionals) que té la particularitat que no realitza vendes sinó sol·licituds de pressupostos, i per tant no hi ha passarel·la de pagament encara que es realitza tot el procés de checkout fins el final.

També hem gestionat la migració del pla d'allotjament web cap a un servidor cloud dedicat i hem implementat un sistema d'importació automàtica del catàleg de productes per mantenir-lo actualitzat constantment, tant la informació pròpia dels productes (imatges, categories, metadades, variacions) com els preus i l'estoc.