web lady 1
web lady 2
web lady 3
web lady 4
web lady 5
web lady 6
web lady 7
web lady 8

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

Hem dissenyat i maquetat aquesta botiga online per a Ladyloquita, botiga de roba a Barcelona que treballa exclusivament amb marques de producció local i sostenible.

Tot el lloc web té un disseny responsive segons la imatge corporativa general del client i s'adapta a qualsevol mida de pantalla d'ordinador o dispositiu mòbil. Es compon de pàgina d'inici, presentació de la botiga, marques amb què treballen i pàgina de contacte.

L'estructura de les pàgines és neta i clara, sense sobrecàrregues, i és per això que els filtres apareixen només a les pàgines amb llistats de productes. En canvi a les fitxes de producte no es mostren filtres, presentant la informació de cada producte de forma més clara i ordenada, i donant més importància a les fotografies. Es poden filtrar els productes per categoria, marca, o gènere, així com també es poden fer cerques amb resultats en temps real.

Hem instal·lat i configurat WordPress+Woocommerce, maquetant les pàgines, adaptant la plantilla utilitzada a nivell de CSS, utilitzant diversos plugins i widgets per afegir funcionalitats extra i configurant l'execució automàtica de còpies de seguretat periòdiques de tota la plataforma en una ubicació externa al servidor. També hem configurat tota l'operativa de la botiga online: impostos, despeses d'enviament, passarel·la de pagament, correus electrònics transaccionals, devolucions, cupons, control d'estoc, etc., així com la sincronització dels productes amb el compte d'Instagram i Facebook de la botiga per poder comprar mitjançant aquestes xarxes socials.

Per a aquest projecte la clienta també necessitava disposar d'un TPV (terminal punt de venda) que li permetés vendre els seus productes també a la botiga física. Varem afegir aquesta funcionalitat a la botiga online amb un plugin TPV al qual es pot accedir des del mateix WordPress, convertint el navegador de l'ordinador en un terminal segur de caixa per a cobrament físic de productes, amb lector de targetes de crèdit, escàner de codis de barres i impressora de tiquets.

Des de WordPress també es poden generar les etiquetes amb la informació dels productes i el codi de barres que després es llegirà amb l'escàner a la caixa per afegir els productes a una venda.