casal 1
casal 2
casal 3

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

Hem dissenyat i maquetat aquest blog per a El Casal d'Olesa, entitat dedicada a l'organització d'espectacles i esdeveniments populars a Olesa de Montserrat.

Tot el lloc web té un disseny responsive segons la imatge corporativa general del client, i s'adapta a qualsevol mida de pantalla d'ordinador o dispositiu mòbil. Es compon d'una pàgina d'inici amb un resum dels últims espectacles programats, presentació de l'entitat, una pàgina per a cada tipus d'espectacle/esdeveniment i pàgina de contacte.

Hem instal·lat i configurat WordPress, maquetant les pàgines, adaptant la plantilla utilitzada a nivell de CSS, utilitzant diversos plugins i widgets per afegir funcionalitats extra i configurant l'execució automàtica de còpies de seguretat periòdiques de tota la plataforma en una ubicació externa al servidor.

Totes les pàgines tenen una barra lateral amb widgets que mostren la programació dels pròxims esdeveniments en format de llista i calendari. Els esdeveniments són extrets automàticament d'un compte Google Calendar gestionat pel client.

També gestionem l'allotjament web i el registre del domini.