DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

Hem dissenyat i maquetat la nostra pàgina web en tres idiomes (català, castellà i anglès) segons l'estil i colors de la nostra imatge corporativa. Es compon d'una pàgina d'inici, una de presentació de l'empresa, diverses pàgines de serveis, una pàgina de portfoli de projectes i una pàgina de contacte.

Tot el lloc web té un disseny responsive, de manera que s'adapta a qualsevol mida de pantalla d'ordinador o dispositiu mòbil. Per l'estil gràfic general i les il·lustracions hem optat per un disseny pla (flat design) que emfatitza els colors corporatius, llevat de les pàgines del portfoli on hem creat tots els mockups dels projectes de manera més realista.

La pàgina d'inici inclou un carrusel principal d'imatges, un altre amb els logotips dels nostres clients en bucle continu i un widget amb els últims tweets.

La pàgina del portfoli mostra tots els projectes que hem realitzat mitjançant un plugin que els organitza aleatòriament i permet filtrar-los per temàtica. Les pàgines que amplien la informació de cada projecte incorporen un carrusel per accedir a altres projectes similars.

També ens vam donar d'alta a Google My Business amb una pàgina d'empresa i vam aplicar tècniques bàsiques de posicionament SEO per augmentar les possibilitats d'aparèixer en els resultats de cerca a internet.

També gestionem l'allotjament web, el registre de diversos dominis i l'alta de comptes de correu electrònic corporatius.