gremi 1
gremi 2
gremi4
gremi 3

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

Hem dissenyat i maquetat aquesta pàgina web corporativa amb botiga online i blog per al Gremi de Distribuïdors de Publicacions de Catalunya, de Barcelona.

Tot el lloc web té un disseny responsive segons la imatge corporativa general del client, i s'adapta a qualsevol mida de pantalla d'ordinador o dispositiu mòbil. Es compon de pàgina d'inici, presentació del Gremi, directiva, estatuts, blog, distribuïdors associats, cercador a mida i pàgina de contacte. Tota la web és multi-idioma (català i castellà) incloent la botiga i el blog.

Un cercador a mida permet als usuaris cercar distribuïdors associats i conèixer les seves dades de contacte, així com també cercar una editorial i saber quins distribuïdors la distribueixen. A més, des de la pàgina d'associats es llisten les dades de contacte de cada distribuïdor i totes les editorials que distribueix.

La botiga online és un catàleg de llibres d'autopublicació de venda exclusivament a llibreries, de manera que el registre d'usuaris es realitza de forma controlada prèvia comprovació de l'acompliment de certs requisits. A la botiga es poden buscar els llibres per títol, autor, ISBN o paraula clau, així com realitzar diversos filtres per autor, idioma, tipus d'enquadernació o preu.

Hem configurat WordPress, maquetant les pàgines, adaptant la plantilla utilitzada a nivell de CSS, utilitzant diversos plugins i widgets per afegir funcionalitats extra i configurant l'execució automàtica de còpies de seguretat periòdiques de tota la plataforma en una ubicació externa al servidor. També hem configurat la botiga online per a la venda nacional i internacional, impostos, despeses d'enviament segons el pes dels productes i pagament per transferència bancària.

També hem gestionat la migració del hosting, el domini i els comptes de correu al nostre proveïdor d'allotjament web de confiança.