DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

Hem dissenyat i maquetat aquesta pàgina web corporativa amb blog i multi-idoma (català i castellà) per al Gremi de Distribuïdors de Publicacions de Catalunya, de Barcelona.

Tot el lloc web té un disseny responsive segons la imatge corporativa general del client, i s'adapta a qualsevol mida de pantalla d'ordinador o dispositiu mòbil. Es compon de pàgina d'inici, presentació del Gremi, directiva, estatuts, blog, distribuïdors associats, cercador a mida i pàgina de contacte.

Un cercador a mida permet als usuaris cercar distribuïdors associats i conèixer les seves dades de contacte, així com també cercar una editorial i saber quins distribuïdors la distribueixen. A més, des de la pàgina d'associats es llisten les dades de contacte de cada distribuïdor i totes les editorials que distribueix.

Hem configurat WordPress, maquetant les pàgines, adaptant la plantilla utilitzada a nivell de CSS, utilitzant diversos plugins i widgets per afegir funcionalitats extra i configurant l'execució automàtica de còpies de seguretat periòdiques de tota la plataforma en una ubicació externa al servidor.

També hem gestionat la migració del hosting, el domini i els comptes de correu al nostre proveïdor d'allotjament web de confiança.