DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

Hem dissenyat i maquetat aquesta pàgina web corporativa amb blog i multi-idioma (català i castellà) per a IM Projects, dedicada a la implementació de software de gestió per a empreses, de Sant Cugat del Vallès.

Tot el lloc web té un disseny responsive segons la imatge corporativa general del client, i s'adapta a qualsevol mida de pantalla d'ordinador o dispositiu mòbil. Es compon de pàgina d'inici, presentació de l'empresa, diverses pàgines de serveis, casos d'èxit, clients, blog i pàgina de contacte.

La pàgina d'inici inclou un carrusel principal d'imatges, un resum dels serveis, un bucle continu amb els logotips dels clients, un mosaic dels principals casos d'èxit i els últims articles publicats al blog.

Hem configurat WordPress, maquetant les pàgines, adaptant la plantilla utilitzada a nivell de CSS, utilitzant diversos plugins i widgets per afegir funcionalitats extra i configurant l'execució automàtica de còpies de seguretat periòdiques de tota la plataforma en una ubicació externa al servidor.