DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

Hem dissenyat i maquetat aquesta pàgina web corporativa amb blog i multi-idioma (català, castellà, anglès) per a IM Projects, dedicada a la implementació de software de gestió per a empreses, de Sant Cugat del Vallès.

Tot el lloc web té un disseny responsive segons la imatge corporativa general del client, i s'adapta a qualsevol mida de pantalla d'ordinador o dispositiu mòbil. Es compon de pàgina d'inici, presentació de l'empresa, diverses pàgines de serveis, casos d'èxit, clients, blog i pàgina de contacte.

La pàgina d'inici inclou un carrusel principal d'imatges, un resum dels serveis, un bucle continu amb els logotips dels clients, un mosaic dels principals casos d'èxit i els últims articles publicats al blog.

Hem configurat WordPress, maquetant les pàgines, adaptant la plantilla utilitzada a nivell de CSS, utilitzant diversos plugins i widgets per afegir funcionalitats extra i configurant l'execució automàtica de còpies de seguretat periòdiques de tota la plataforma en una ubicació externa al servidor.

També hem gestionat la migració del hosting al nostre proveïdor d'allotjament web de confiança.