web sol 1
web sol 2
web sol 3

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

Hem dissenyat i maquetat aquesta pàgina web corporativa amb blog per a Que salga el sol, empresa dedicada a la organització de casaments, propostes de matrimoni, events socials i festas, a Sitges.

Tot el lloc web té un disseny responsive segons la imatge corporativa general del client, i s'adapta a qualsevol mida de pantalla d'ordinador o dispositiu mòbil. Es compon de pàgina d'inici, presentació de l'empresa, equip, diverses pàgines de serveis, galeria fotogràfica d'events realitzats, testimonis de clients, blog, botiga online i pàgina de contacte.

La pàgina d'inici inclou un carrusel d'imatges a tota pantalla, un resum dels serveis, un bucle continu amb testimonis de clients i un bloc destacat de xarxes socials.

Hem instal·lat i configurat WordPress, maquetant les pàgines, adaptant la plantilla utilitzada a nivell de CSS amb dissenys a mida requerits pel client, utilitzant diversos plugins i widgets per afegir funcionalitats extra i configurant l'execució automàtica de còpies de seguretat periòdiques de tota la plataforma en una ubicació externa al servidor.