DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

Hem dissenyat i maquetat aquesta pàgina web corporativa multi-idoma (català, castellà, anglès) per a Barça Innovation Hub, el centre de formació i innovació esportiva de l'FC Barcelona.

Es tracta del web oficial del Sports Tomorrow Congress 2021, esdeveniment anual on importants ponents del món esportiu internacional debaten problemes i temes d'actualitat, exploren innovacions revolucionàries i desvetllen tendències clau per al futur.

Hem configurat WordPress, maquetant les pàgines, adaptant la plantilla utilitzada a nivell de CSS, utilitzant diversos plugins i widgets per afegir funcionalitats extra. Tot el lloc web té un disseny responsive segons la imatge gràfica de l'event (facilitada pel client), i s'adapta a qualsevol mida de pantalla d'ordinador o dispositiu mòbil. Hem creat una pàgina per a cadascuna de les set temàtiques del congrés, la pàgina amb les diferents modalitats de passis disponibles, les preguntes freqüents, la pàgina amb la informació dels ponents y les dels programes.

També hem desenvolupat un sistema per donar d'alta al web fàcilment els ponents i els programes i crear les relacions necessàries entre ells, de manera que per a cada temàtica es mostren els seus ponents amb fotografia, nom, càrrec i empresa, així com també el seu programa d'activitats. Qualsevol canvi realitzat s'actualitza automàticament a les pàgines corresponents.

Per facilitar la comunicació amb els visitants, hem configurat un widget on poden deixar missatges amb els seus dubtes o inquietuds. Cada consulta genera un tiquet a la plataforma Zendesk Support associada que hem configurat per a que els agents de suport puguin gestionar-la i donar resposta.