creceletras 1
creceletras 2
creceletras 3
creceletras 4

DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

Hem dissenyat, maquetat i programat la plataforma web educativa Creceletras, per a Editorial Edebé.

Es tracta de quaderns de lectoescriptura, interactius i multimèdia, utilitzats pels docents en centres escolars com a eina per mostrar, reproduir i interactuar amb continguts multimèdia facilitant l'ensenyament de conceptes bàsics a alumnes de 3 a 5 anys.

Reprodueix imatges, vídeos, àudios i activitats interactives, i incorpora eines per a pintar sobre les imatges en diversos colors i gruixos de pinzell.

Els continguts s'emmagatzemen en arxius XML que són posteriorment convertits mitjançant un procés automàtic a arxius HTML amb el format i estructura establerts.

Hem dissenyat la interfície gràfica i de navegació de totes les pàgines, hem creat l'estructura d'etiquetes XSD per als arxius XML, hem programat la plantilla SPS per introduir els continguts fàcilment en els XML mitjançant formularis i, finalment, hem programat els fulls d'estil XSL que generen els HTML formatats i inclouen automatitzacions com auto-numeracions, colors diferents de la interfície segons l'edat i suport per a diferents idiomes.