DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

Hem dissenyat, maquetat i programat la plataforma web interactiva Edebé Religió Catòlica, per a Editorial Edebé.

Aquesta plataforma és utilitzada pels docents en centres escolars com a eina per mostrar, reproduir i interactuar amb continguts multimèdia sobre les religions del mon (alumnes de 10 i 11 anys).

Reprodueix imatges, vídeos, àudios i activitats interactives, i incorpora eines per pintar sobre les imatges en diversos colors i gruixos de pinzell. També inclou un glossari navegable dels termes relacionats amb cada unitat.

Els continguts s'emmagatzemen en arxius XML que són posteriorment convertits mitjançant un procés automàtic a arxius HTML amb el format i estructura establerts.

Vam dissenyar la interfície gràfica i de navegació de totes les pàgines, vam crear l'estructura d'etiquetes XSD per als arxius XML, vam programar la plantilla SPS per introduir els continguts fàcilment en els XML a través de formularis i, finalment, vam programar els fulls d'estil XSL que generen els HTML formatats i inclouen automatitzacions com auto-numeracions, colors diferents de la interfície segons l'edat i suport per a diferents idiomes.