voluminosos 1
voluminosos 2
voluminosos 3
voluminosos 4

DESCRIPCIÓ DE PROJECTE

Hem dissenyat i maquetat pòsters A3 i etiquetes autoadhesives per a l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat, per tal de donar a conèixer la campanya per fomentar el rebutjat cívic de voluminosos a les diferents àrees de contenidors de la població.

Hem creat dos formats de pòsters: un amb la informació més rellevant per penjar en els diferents panells de publicitat de l'ajuntament a tota la població, i un altre més complet per penjar en els contenidors que incorpora informació detallada de les sancions i un codi QR amb un mapa de localització de la Deixalleria Municipal.

També hem creat unes etiquetes autoadhesives que s'enganxen als voluminosos rebutjats fora dels horaris establerts per tal de cridar l'atenció de la infracció als transeünts que passin pel seu costat, informant i reforçant el missatge de rebutjat cívic.

Hem realitzat la impressió de 200 exemplars en paper estucat de 135 g/m2 per a cada format de pòster i de 1.000 etiquetes autoadhesives de material plàstic impermeable per a exteriors.

CLIENT

Ajuntament d'Olesa de Montserrat

TECNOLOGIES UTILITZADES