Quins són els millors dies i hores per a enviar newsletters?

with No hi ha comentaris

Tens dissenyat i redactat el contingut de la newsletter, has donat amb l'assumpte perfecte i l'has provat a tots els clients de correu haguts i per haver... Però llavors t'assalta un gran dubte, ¿quan és el millor moment per enviar la meva campanya d'email marketing?

Segur que t'has trobat en aquesta situació més d'una vegada. Per això et portem aquesta infografia que resumeix patrons identificats en el comportament dels consumidors en diferents promocions d'email marketing durant tot el dia, i que ajuda a trobar el millor i el pitjor moment per enviar els teus newsletters.

Quins són els millors dies i hores per a enviar newsletters?

Vols que t'ajudem amb les teves campanyes d'Email Marketing?

Ens encarreguem de tot el procés: disseny de la newsletter, enviament de la campanya, estadístiques d'obertures, clics, altes i baixes. Som especialistes en MailChimp.

Especialistes en Email Marketing amb MailChimp
Follow Anahí Olives:

Diseñadora gráfica. Programadora. Consultora tecnológicaDissenyadora gràfica. Programadora. Consultora tecnològica

Sóc Enginyera Informàtica de carrera i Dissenyadora Gràfica de vocació, una combinació que no es dóna molt sovint. M'apassionen tots dos sectors i en els meus més de 20 anys d'experiència no he estat capaç de decantar-me només per un d'ells, així que abasto projectes de tot tipus dins d'aquests dos àmbits: imatge corporativa, disseny web, botigues online, programació amb tecnologies XML, implantació i consultoria de helpdesks Zendesk ... I sempre estic oberta als nous projectes i desafiaments que ens puguin plantejar els nostres clients per ajudar-los a fer realitat totes les seves idees.