Publicitat

A Dolphin dissenyem material publicitari de qualitat per donar a conèixer la teva empresa o negoci, activar les vendes, promocionar els teus productes i serveis, i destacar les teves ofertes especials.

Dissenyem tot el material publicitari i articles de marxandatge que puguis necessitar en les teves campanyes promocionals, regals d'empresa, esdeveniments especials: flyers, tríptics, catàlegs, revistes, cartells, photocalls, rollups, lones, banderes i més.

Imatge corporativa

D'acord a les teves preferències, Dolphin dissenya la imatge corporativa de la teva empresa assessorant-te per obtenir un resultat d'acord amb la imatge que vols transmetre.

Professional, informal, sobri, colorit, modern, clàssic ... sigui quin sigui el teu estil, treballarem amb tu per crear tot el teu material corporatiu amb una imatge que ho reflecteixi perfectament.

Retoc fotogràfic

Gràcies al retoc fotogràfic, a Dolphin podem millorar o modificar les teves imatges digitals o fotografies de qualsevol format i mida aconseguint resultats òptims i naturals que podràs utilitzar en els teus fullets, revistes, webs, cartells.

Fotomuntatges, simulacions, eliminació o addició d'objectes o persones, digitalització i reconstrucció de fotografies antigues o deteriorades, millores estètiques i visuals ... tot és possible!

Presentacions Powerpoint

A Dolphin dissenyem elegants i atractius patrons corporatius per a les teves presentacions PowerPoint, utilitzant estils actuals i afegint el nivell de dinamisme adequat.

Dissenys clars i vistosos perquè puguis transmetre d'una manera molt visual i gràfica qualsevol tipus de dada, coneixement o informació.

Codis QR personalizats

Creem i incloem codis QR a la teva publicitat, pàgina web o elements d'imatge corporativa per facilitar que els teus clients contactin amb tu, visitin una web, vegin un vídeo, localitzin un lloc, ...

A Dolphin creem codis QR personalitzats i artístics que donen al teu QR un aspecte únic.