Formació per a empreses

El coneixement adequat de les eines que et permeten l'execució dels teus projectes donarà a la teva empresa un valor afegit primordial ja que a Dolphin, no només ensenyem a fer-les servir sinó també la seva aplicació pràctica per tal d'obtenir els millors resultats.

Realitzem cursos presencials o per videoconferència amb temaris personalitzats segons les necessitats formatives de cada empresa, de manera que la formació se centra exclusivament en els temes que resultin més útils per als tipus de projectes que aquestes solen desenvolupar per als seus clients.

Elearning i tutories

Si ets una empresa dedicada a la formació a distància o vols implantar a la intranet cursos de formació per als teus empleats, a Dolphin elaborem cursos amb continguts atractius i pedagògics.

També t'oferim el servei de seguiment i tutoria dels alumnes. Ens adaptem a la freqüència de consultes i la quantitat d'alumnes oferint atenció personalitzada a cada un d'ells.

Formacions i consultories sobre els següents programes CAD/BIM

AutoCAD Civil 3D

Software de disseny i documentació d'enginyeria civil que admet fluxos de treball de BIM (Building Information Modeling).

AutoCAD Map 3D

Software que proporciona accés a dades de cartografia i GIS per facilitar la planificació, el disseny i la gestió de dades.

AutoCAD

Software per excel·lència de disseny CAD 2D i 3D.

AutoCAD LT

Software de disseny bàsic CAD 2D.

Revit

Software de construcció i disseny d'edificis, basat en BIM (Building Information Modeling).

Inventor Professional

Software de CAD 3D avançat que amplia Inventor amb prestacions de simulació, sistemes enrutats i mecanitzat.

AutoCAD Mechanical

Programari de disseny mecànic per a fabricació.