Formación CAD y BIM a empresas. Fórmate para las nuevas tecnologías

Cursos presencials o per videoconferència

Els cursos presencials d'AutoCAD els realitzem a les mateixes instal·lacions del client per a la seva major comoditat, evitant així desplaçaments i pèrdua de temps.

Avui dia, la forma més utilitzada per realitzar els cursos d'AutoCAD és per videoconferència entre el professor i els alumnes. És la millor manera d'optimitzar temps i recursos, ja que la mateixa formació presencial amb els seus mateixos continguts i metodologia es realitza per videoconferència mitjançant Skype o similar, aprofitant molt més el temps de treball i estudi.

Temaris personalizats

Els temaris utilitzats en els cursos d'AutoCAD van des dels bàsics i genèrics als totalment adaptats a les necessitats i temàtica de treball de la teva empresa. Durant el curs fem servir els seus propis casos pràctics, sabem que la millor manera d'aprendre és amb el treball del dia a dia.

Tots els nostres cursos d'AutoCAD tenen:

Temaris a mida

La formació es centra exclusivament en els temes que resultin més útils per als tipus de projectes que la teva empresa sol desenvolupar per als seus clients.

Exercicis pràctics

Durant el curs, realitzem pràctiques sobre projectes propis utilitzant models del teu treball diari

Horaris flexibles

Adaptem l'horari de les sessions de formació a la teva disponibilitat, per interferir el mínim en les teves tasques diàries de l'oficina

Alumnat reduït

Facilita que els alumnes puguin participar activament a les classes plantejant dubtes i el professor pugui treballar conjuntament amb ells per resoldre'ls

Preu tancat

Paga per hores de formació i no per alumne: pots apuntar al curs a diverses persones del teu equip pel mateix preu

Certificat d'assistència

Cada alumne rep un certificat individual i personal conforme ha assistit al curs