Forma't per a les noves tecnologies

El coneixement adequat de les eines que et permeten l'execució dels teus projectes donarà a la teva empresa un valor afegit primordial ja que a Dolphin, no només ensenyem a fer-les servir sinó també la seva aplicació pràctica per tal d'obtenir els millors resultats.

Ens adaptem a tu

El bon aprenentatge d'un programa o paquet de productes CAD o BIM, permetrà establir dins de l'oficina tècnica unes pautes o metodologia de treball òptimes evitant, d'aquesta manera, pèrdues de temps i diners.

Dissenyem temaris totalment personalitzats i adaptats a les teves necessitats, realitzant pràctiques sobre projectes propis utilitzant models de teu treball diari.

Assessorament en implantació de software CAD/BIM

T'assessorem per trobar el millor programa o aplicació CAD/BIM que doni solució als plantejaments dels teus projectes, proporcionant així una major competitivitat i eficiència a la teva empresa.

Realitzem formacions i consultories dels següents productes

AutoCAD Civil 3D

Software de disseny i documentació d'enginyeria civil que admet fluxos de treball de BIM (Building Information Modeling).

AutoCAD Map 3D

Software que proporciona accés a dades de cartografia i GIS per facilitar la planificació, el disseny i la gestió de dades.

AutoCAD

Software per excel·lència de disseny CAD 2D i 3D.

AutoCAD LT

Software de disseny bàsic CAD 2D.

Revit

Software de construcció i disseny d'edificis, basat en BIM (Building Information Modeling).

Inventor Professional

Software de CAD 3D avançat que amplia Inventor amb prestacions de simulació, sistemes enrutats i mecanitzat.

AutoCAD Mechanical

Software de disseny mecànic per a fabricació.

Microsoft Project

Software bàsic per a l'administració i gestió de projectes.