Rollups

Els sistemes rollup són de fàcil muntatge i no són necessàries eines. Consten d'una banderola on s'imprimirà el disseny a tot color, un pal elevador posterior desmuntable en tres parts i una pràctica bossa de transport amb nanses. A més, amb els rollups XL tindràs molta més superfície per a la teva publicitat ... Fins a 2x3 metres!

També disposem de rollups de dues cares amb els quals podràs donar més visibilitat a la teva publicitat aprofitant banda i banda del sistema. El model per a interior té un elegant peu central d'acer inoxidable, i el model per a exterior compta amb tacs per al terra per a una major subjecció.

Tots els models estan disponibles en diverses qualitats, materials i dimensions, i es pot reaprofitar el sistema substituint la banderola.

Photocalls

Per a les fires i esdeveniments els photocalls són el mitjà que et permet una major superfície per a la teva plublicidad. No es necessiten eines per muntar-los i es pot fer fàcilment entre dues persones.

Comptem amb diversos models: photocall tèxtil plegable amb un sistema de reixa i fixació per velcro, photocall Pop-up corbat o recte amb un sistema de reixeta plegable i fixació magnètica, photocall Zipper-Wall corbat o recte amb un sistema d'armadura desmuntable al que es col·loca la tela com una funda amb cremallera.

Tots els models estan disponibles en diferents mides fins a 5 metres d'amplada i es lliuren en una pràctica maleta de transport amb rodes. També tens l'opció d'afegir dos focus halògens per il·luminar el photocall.

X-Banners y L-Banners

Els X-Banners i L-Banners són sistemes publicitaris lleugers i de muntatge ràpid (sense eines). Es componen d'una banderola on s'imprimirà el disseny a tot color, una estructura posterior en forma de X o L (segons model) desmuntable i una pràctica bossa de transport amb nanses.

Tots els models estan disponibles en diverses qualitats, materials i dimensions. La banderola pot ser de lona de PVC mat, de teixit de polièster, de làmina de polièster o de llenç, i es pot substituir molt fàcilment per reaprofitar l'estructura.

Cartells i Pòsters

Fes arribar el teu missatge a més gent en menys temps. Podràs imprimir cartells i pòsters de grandàries variades, fins a DIN-A0, DIN-B0, a mida i fins i tot per marquesines.

Disposes de diversos tipus i gramatges de paper, també en paper de colors neó per a una visibilitat màxima de la teva publicitat.

Comptem també amb altres tipus de cartells, com els cartells de plàstic corrugat més estables i resistents a cops i estrips, cartells resistents a la llum i la intempèrie de cartró amb recobriment laminat, pòster tèxtil amb perfils d'alumini adequat per a ús en interiors.

Impressió per a sectors específics

Imprenta para oficinas

Per a la teva oficina

Paper carta. Sobres. Carpetes. Segells. Blocs de notes. Targetes de visita. Catàlegs. Memòries.

Imprenta para tiendas

Per a la botiga

Vinils per a aparadors. Cartells. Posters. Flyers. Targetes de fidelització. Vals regal. Etiquetes autoadhesives.

Imprenta para restaurantes

Per al teu restaurant

Cartes de menú. Estovalles de paper. Posagots. Penjadors d'ampolla. Gots de cartró.

Imprenta para clínicas

Per a la teva clínica

Receptaris. Targetes de cites. Segells. Carnets de PVC. Tríptics informatius.