Targetes de visita

Podràs imprimir les teves targetes de visita professionals en una gran varietat de tipus i gramatges de paper: paper cuixé, paper òfset, cartró crom, cartró reciclat, làmina de material sintètic, cartró amb efecte mirall, cartró amb efecte nacrat, paper ultrabrillant.

A més, podràs donar-los un toc elegant amb els acabats addicionals de laminat en cel·lofana mat o brillant, o donar-li un toc més informal amb l'arrodoniment de cantonades.

Sobres

Impressió de sobres amb tancament autoadhesiu per enviar cartes, invitacions o felicitacions nadalenques en les mides més habituals, formats DIN-B i DIN-C, així com també en format DL (DIN-Llarg) i formats quadrats. Per títols i altres documents importants disposes de bosses d'enviament o sobres en mides grans (B4 o C4) perquè no sigui necessari doblegar-los.

També pots imprimir sobres d'enganxat humit que faciliten el procés de ensobrat automàtic amb màquines, per a enviaments a gran quantitat de destinataris.

Tots dos tipus són sobres d'impressió completa, permetent així imprimir el disseny en tota la superfície visible tant en el front com en el dors del sobre, i poden tenir finestra a un costat.

Paper de carta

Pots imprimir paper de carta per utilitzar com a full corporatiu amb la capçalera i disseny de la teva empresa, que després pots utilitzar en una impressora comercial per imprimir cartes i documentació, fins i tot escriure o signar-hi.

Disposes de l'opció de plegat perquè imprimeixis comunicats generals per als teus clients, a punt per ensobrar i enviar, i també que tinguin 2 o 4 forats per arxivar. Així no hauràs de plegar-los o foradar-los manualment un a un.

Carpetes

Disposes d'una gran varietat de models de carpetes per a documents: les carpetes més senzilles sense solapes, carpetes amb diferents tipus de solapes i altures d'ompliment, carpetes amb encuny per targeta de visita, carpetes amb portabolígrafs al llom, carpetes amb accessoris com fundes autoadhesives per a CD, tríptics o targetes, carpetes amb solapa de tancament ideals per invitacions a esdeveniments o promocions.

A més tots els models poden imprimir-se també a la cara interior.

Arxivadors

Els arxivadors són útils per organitzar els documents de l'oficina o per lliurar gran quantitat de documentació com manuals de procediments o apunts d'una formació.

Els arxivadors estan disponibles en dos sistemes, arxivadors de palanca i arxivadors d'anelles. Tots dos poden imprimir-se també per la cara interior i compten amb opcions addicionals com forat per agafar-lo al llom, protector de cantonades, butxaca de plàstic al llom, fundes per a CD o targetes.

Segells

Disposem de diversos models de segells d'entintat automàtic Trodat Printy, de diferents dimensions, tant rectangulars com rodons. També segells d'entintat automàtic Trodat Professional, més robustos, resistents i estables, ideals per a un ús intens.

Els segells d'entintat automàtic, a més de la placa de gravat, porten també incorporat el tampó que pot ser substituït fàcilment per un recanvi un cop esgotat. Estan disponibles en diversos colors per a la caixa i la tinta del tampó.

També comptem amb els habituals segells de fusta, fabricats en faig, envernissats amb laca brillant i compten amb un cargol que indica quina és la part del davant. Estan disponibles en diverses dimensions, tant rectangulars com rodons, i es lliuren amb un tampó de tinta a escollir entre els colors negre, vermell, blau o verd.

Impressió per a sectors específics

Imprenta para oficinas

Per a la teva oficina

Paper carta. Sobres. Carpetes. Segells. Blocs de notes. Targetes de visita. Catàlegs. Memòries.

Imprenta para tiendas

Per a la botiga

Vinils per a aparadors. Cartells. Posters. Flyers. Targetes de fidelització. Vals regal. Etiquetes autoadhesives.

Imprenta para restaurantes

Per al teu restaurant

Cartes de menú. Estovalles de paper. Posagots. Penjadors d'ampolla. Gots de cartró.

Imprenta para clínicas

Per a la teva clínica

Receptaris. Targetes de cites. Segells. Carnets de PVC. Tríptics informatius.