Flyers

Imprimir flyers és una de les estratègies de publicitat més habitual per donar a conèixer massivament els productes o serveis d'una empresa, ja sigui mitjançant "buzoneo", lliurant-los en punts clau de gran afluència o simplement deixant-los a disposició dels clients en locals i centres d'informació.

Estan disponibles en una gran varietat de tipus i gramatges de paper, així com amb acabats especials per a major durabilitat. També pots escollir entre diferents formes: formats DIN estàndard, rectangulars, quadrats, rodons i ovalats.

Cartells i Pòsters

Fes arribar el teu missatge a més gent en menys temps. Podràs imprimir cartells i pòsters de grandàries variades, fins a DIN-A0, DIN-B0, a mida i fins i tot per marquesines.

Disposes de diversos tipus i gramatges de paper, també en paper de colors neó per a una visibilitat màxima de la teva publicitat.

Comptem també amb altres tipus de cartells, com els cartells de plàstic corrugat més estables i resistents a cops i estrips, cartells resistents a la llum i la intempèrie de cartró amb recobriment laminat, pòster tèxtil amb perfils d'alumini adequat per a ús en interiors, plaques de metacrilat habitualment utilitzats com rètol d'empresa o per indicar serveis o l'horari d'obertura de la botiga.

Díptics, Tríptics i Fullets plegats

Necessites més espai per presentar els serveis de la teva empresa? Aquí trobaràs díptics, tríptics, fullets plegats des de 4 fins a 16 pàgines, en una gran varietat de mides i amb diferents plegats. Segur que trobes el que més s'ajusta als teus continguts.

Disponibles en diversos gramatges de paper estucat, paper òfset o paper reciclat blanc, i amb la possibilitat d'afegir-li un acabat en lacat brillant per a més protecció contra el frec i el desgast.

També pots encarregar alguns models amb una de les pàgines perforada perquè es pugui separar de la resta del fullet sense tisores (ideal per a promocions o cupons).

Tipus de plegat

Escull entre la més àmplia varietat de tipus de plegat segons el nombre de pàgines dels teus fullets

4 pàgines (díptic)

Plegat simple

6 pàgines (tríptic)

Plegat envoltant

6 pàgines (tríptic)

Plegat acordió

8 pàgines

Plegat envoltant

8 pàgines

Plegat acordió

8 pàgines

Plegat paral·lel

8 pàgines

Plegat finestra

10 pàgines

Plegat envoltant

10 pàgines

Plegat acordió

10 pàgines

Plegat paral·lel

12 pàgines

Plegat envoltant

12 pàgines

Plegat acordió

12 pàgines

Plegat paral·lel

14 pàgines

Plegat paral·lel

16 pàgines

Plegat paral·lel

Targetes plegables

Fes-la servir com a felicitació nadalenca, com a invitació a un esdeveniment o com a targeta de fidelització de clients. Les targetes plegables són un suport al que pots donar-li molts usos.

Estan disponibles en diversos tipus i gramatges de paper: paper estucat, paper òfset, cartró crom, cartró reciclat, cartró amb efecte mirall, cartró amb efecte nacrat, paper ultrabrillante.

A més, podràs donar-los un toc elegant amb els acabats adicionals de laminat en cel·lofana mat o brillant, o decidir si prefereixes que el plec sigui acanalat o bé perforat perquè es pugui separar les dues parts de la targeta sense tisores (ideal per a promocions o cupons).

Postals i Punts de llibre

Les postals són el producte perfecte per a enviar per correu per Nadal, en forma de cupons i xecs regal per atreure clients durant campanyes promocionals o simplement com a mitjà publicitari per recordar els teus serveis a clients i proveïdors.

Podràs encarregar-los en diversos tipus i gramatges de paper: paper estucat, paper òfset, cartró crom, cartró reciclat, cartró amb efecte mirall, cartró amb efecte nacrat, paper ultrabrillante. I fins i tot podràs donar-los un toc elegant amb els acabats addicionals de laminat en cel·lofana mate o brillant.

També pots imprimir punts de llibre decorats al teu gust. Fes-los servir com a material publicitari i reparteix-los entre els teus clients o com a producte de marxandatge en fires i esdeveniments.

Impressió per a sectors específics

Imprenta para oficinas

Per a la teva oficina

Paper carta. Sobres. Carpetes. Segells. Blocs de notes. Targetes de visita. Catàlegs. Memòries.

Imprenta para tiendas

Per a la botiga

Vinils per a aparadors. Cartells. Posters. Flyers. Targetes de fidelització. Vals regal. Etiquetes autoadhesives.

Imprenta para restaurantes

Per al teu restaurant

Cartes de menú. Estovalles de paper. Posagots. Penjadors d'ampolla. Gots de cartró.

Imprenta para clínicas

Per a la teva clínica

Receptaris. Targetes de cites. Segells. Carnets de PVC. Tríptics informatius.