Agilitza la creació dels teus projectes

Mitjançant la creació de biblioteques CAD i BIM personalitzades, els teus productes podran ser incorporats fàcilment en projectes d'enginyeria i arquitectura. Personalitza'ls d'acord a les característiques i normes del teu producte, dóna'ls un valor afegit i surt d'allò estàndard!

A Dolphin creem les teves biblioteques CAD i BIM en els principals formats estàndard del sector: DWG, DXF, IAM, IGES, STEP o IPT entre d'altres, utilitzables en els programes més estesos del mercat com AutoCAD, AutoCAD Mechanical, Autodesk Inventor, AutoCAD Civil 3D , AutoCAD Map 3D, etc.

 

Transformem els teus projectes 2D a models 3D

Dóna-li volum als teus dissenys i plànols en dues dimensions. Elaborem projectes de modelatge de productes, peces, maquinària, mobiliari, etc. a partir de plànols tant impresos com digitals adaptant-nos a la normativa interna de la teva empresa (plantilles, estils, normativa internacional, etc.).

Tots els projectes realitzats es lliuraran en formats compatibles amb els principals programes CAD i BIM del mercat: DWG, RVT, DXF, IAM, IGES, STEP o IPT entre d'altres.

Passa't al BIM

Dóna-li més flexibilitat i realisme als teus projectes d'Arquitectura i Enginyeria mitjançant l'aplicació de la metodologia BIM (Building Information Modeling).

Amb aquest sistema, a diferència del CAD, treballaràs amb el model complet i amb objectes propis (murs, carreteres, portes, etc) i no amb línies o arcs. Aquesta metodologia la utilitzen actualment programes com Revit o AutoCAD Civil 3D, entre d'altres.

Algunes aplicacions per a biblioteques de producte

Indústria i fabricació

Peces de maquinària. Cargols. Peces de plàstic. Perfileria.

Arquitectura i construcció

Sanitaris. Il·luminació i instal·lacions domèstiques. Mobiliari. Senyalització i retolació.

Disseny i planejament urbanístic

Paisatgisme. Senyalització de carreteres. Mobiliari urbà.