Support: gestió de tickets

Zendesk Support és un sistema help desk basat en el núvol per fer seguiment, prioritzar i resoldre tiquets de suport, consultes o incidències. Permet automatitzar la majoria de tasques reduint el temps de resposta i augmentant la satisfacció dels teus clients.

Implantem i configurem el sistema deixant-ho tot a punt segons necessitats específiques de la teva empresa, tant si vols oferir una atenció personalitzada amb agents com si vols un sistema totalment automatitzat.

Guide: faqs i fòrums

Zendesk Guide és una base de coneixements intel·ligent que s'integra perfectament amb Zendesk Support.

Els teus clients podran navegar fàcilment per les preguntes freqüents en un entorn totalment responsive (des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil), fer cerques, registrar, crear tiquets i participar en fòrums.

Implantem i configurem el Centre d'Ajuda al teu gust i necessitats, adaptant completament a la imatge corporativa de la teva empresa, perquè els teus clients puguin trobar les respostes que busquen en qualsevol moment, i ens encarreguem del seu manteniment i actualització.

Chat: xats en directe

Zendesk Chat permet xatejar en temps real amb els teus clients per oferir-los ajuda de forma més ràpida i eficaç sense que abandonin el teu lloc web, el que significa clients més satisfets amb més freqüència.

Implantem i configurem la plataforma perquè els teus agents puguin començar a conversar amb els teus clients en el moment més oportú i el lloc més indicat. I gràcies a la seva integració amb el Web Widget, fora de l'horari d'atenció quan no hi ha agents connectats, els teus clients podran deixar un missatge, buscar articles al Centre d'Ajuda o crear un tiquet de suport.