Dolphin Tecnologías

El nostre objectiu

En aquest món canviant la innovació i l'ús adequat de les noves tecnologies ens ajuden a avançar dia a dia. És per això que posem al teu servei tota la nostra experiència, coneixements i saber fer perquè la teva empresa ocupi el lloc que li correspon en el mercat actual.

Com cada empresa és única, les seves necessitats també ho són, pel que el nostre objectiu és aportar tot el nostre know-howper arribar a obtenir una major competitivitat i eficiència.

Els nostres serveis

Els nostres projectes inclouen des de les necessitats d'una empresa de nova creació mitjançant el disseny de logotips, webs, imatge corporativa, publicitat, etc. fins a, si fos el cas, la creació de projectes CAD (2D i 3D) passant pel manteniment informàtic i la formació tècnica especialitzada.

Dolphin Tecnologías: Solucions completes per a la teva empresa

El nostre equip

Anahí Olives: Responsable de Diseño y Programación en Dolphin Tecnologías

Anahí Olives Ponsoda

DISSENY I PROGRAMACIÓ

Vaig estudiar Enginyeria Informàtica a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), llicenciant-me amb un projecte final de carrera sobre tecnologies XML.

He treballat a la UPC especialitzant-me en tecnologies XML des dels seus inicis, desenvolupant fulls d'estil XSL per transformar documents XML en múltiples formats de sortida (PDF, HTML, EPUB). També vaig adquirir una gran experiència en la definició d'esquemes DTD/XSD i l'estàndard XML de documentació DocBook.

Paral·lelament, vaig estar diversos anys desenvolupant aplicacions per a diferents departaments de la UPC, destacant aquelles per automatitzar la generació de documentació i certificats de formació mitjançant Java i XML.

Més tard, vaig estar a càrrec del departament tècnic i de disseny en una distribuïdora i botiga online de llibres electrònics. Em vaig especialitzar en el format EPUB, descobrint tots els seus secrets, estructura i funcionalitats, alhora que exercia tasques de disseny web i de disseny gràfic per a publicitat online i offline.

A part de la programació, el disseny gràfic ha estat sempre la meva altra gran vocació. La creativitat i el bon gust visual sempre han estat presents en tots els meus treballs, no només en els relacionats amb el disseny de material publicitari sinó també en el disseny d'interfícies per a aplicacions o pàgines web.

Núria Olives: Responsable de Ingeniería y Formación en Dolphin Tecnologías

Núria Olives Ponsoda

ENGINYERIA I FORMACIÓ

Sóc Enginyera Civil i Consultora especialitzada en aplicacions CAD i BIM. Vaig estudiar la carrera d'Enginyeria Civil a la Universidad Tecnológica Nacional de Buenos Aires (UTN) i després vaig obtenir el grau d'Enginyer de Camins, Canals i Ports a Espanya.

A l'inici de la meva carrera vaig col·laborar en projectes d'arquitectura i enginyeria en un estudi d'arquitectura. Després em vaig incorporar al sector del CAD i la formació sent coordinadora i després Directora de l'Àrea de Formació i Serveis multimèdia d'una important enginyeria de Barcelona, on em vaig especialitzar també en e-learning.

Més tard vaig crear la meva pròpia empresa de formació i serveis on vaig col·laborar amb importants empreses de diferents sectors així com amb empreses d'e-learning creant continguts i realitzant tutories dels cursos.

També vaig ser, durant diversos anys, per a una empresa de serveis tecnològics i partner d'Autodesk, Tècnic Responsable a Espanya d'AutoCAD Civil 3D, exercint  com a Enginyera d'aplicacions CAD (Certificada per Autodesk) i consultora i formadora en diferents productes CAD i BIM dels sectors d'Infraestructura, Construcció, GIS i Mecànica.