WordPress segueix sent el rei

with No hi ha comentaris

D'entre les plataformes de gestió de continguts (CMS, Content Management System) més comuns del mercat, WordPress porta sent el rei indiscutible des de fa ja diversos anys.

Aproximadament el 25% de les webs de tot internet funciona sobre una plataforma WordPress. I és que Worpdress és tan versàtil que permet crear pàgines web de tot tipus gràcies als seus milers de temes i plugins: blogs, webs corporatives, botigues online, portfolis professionals.

A més, els temes es poden personalitzar adaptant-se a la imatge corporativa de l'empresa, incorporant la seva gamma de colors i obtenint un estil únic que reforça la seva imatge de marca.

En aquesta infografia t'expliquem algunes dades que et permetran entendre per què WordPress segueix sent el rei dels gestors de contingut per a webs.

Wordpress segueix sent el rei

Vols una pàgina web moderna i responsive per a la teva empresa?

Creem pàgines web corporatives amb dissenys actuals i responsive, que s'adapten a pantalles d'ordinador, tablets i smartphones. Especialistes en WordPress.

Especialistes en pàgines web WordPress
Follow Anahí Olives:

Diseñadora gráfica. Programadora. Consultora tecnológicaDissenyadora gràfica. Programadora. Consultora tecnològica

Sóc Enginyera Informàtica de carrera i Dissenyadora Gràfica de vocació, una combinació que no es dóna molt sovint. M'apassionen tots dos sectors i en els meus més de 20 anys d'experiència no he estat capaç de decantar-me només per un d'ells, així que abasto projectes de tot tipus dins d'aquests dos àmbits: imatge corporativa, disseny web, botigues online, programació amb tecnologies XML, implantació i consultoria de helpdesks Zendesk ... I sempre estic oberta als nous projectes i desafiaments que ens puguin plantejar els nostres clients per ajudar-los a fer realitat totes les seves idees.