Xerrada de Dolphin Tecnologías sobre el BIM al METIC19

with No hi ha comentaris

Aquest any Dolphin Tecnologías ha participat al #METIC19 donant una ponència sobre què és el BIM, la seva implantació a Europa i la transició del CAD al BIM. En aquesta ocasió la xerrada estava enfocada al sector de la construcció, tot i que aquesta metodologia també és molt utilitzada en obra civil.

Hem parlat dels avantatges d’utilitzar la metodologia BIM en els projectes de construcció, que abasta l’execució del projecte i s’estén al llarg del cicle de vida de l’edifici, permetent la gestió del mateix i reduint els costos d’operació.

El BIM representa un gran canvi respecte del CAD, ja que permet el treball amb objectes intel·ligents i interrelacionats que guarden tota la informació necessària sobre ells i que en qualsevol moment podem extreure o consultar.

A nivell de software Autodesk, hem comentat les notables diferències que suposa elaborar projectes CAD amb AutoCAD LT o BIM amb RevitLT.

Ha estat un plaer participar en aquest esdeveniment i agraïm a Techdata haver comptat amb nosaltres per a aquesta presentació.

Recorda que segons el full de ruta previst per a la implantació BIM a Espanya, des del 17 de desembre de 2018 el BIM és d’ús obligatori en tots els projectes de licitacions públiques d’edificació, i a partir del 26 de juliol de 2019 el BIM serà també d’ús obligatori en tots els projectes de licitacions públiques d’Infraestructures. Així que … a què esperes per fer el canvi? Des Dolphin Tecnologías t’oferim cursos de formació per a Civil 3D, Revit o Revit LT, software Autodesk perquè puguis crear i gestionar els teus projectes BIM.

Follow Núria Olives:

Formadora y Consultora de aplicaciones CAD y BIMFormadora i Consultora d'aplicacions CAD i BIM

Sóc Enginyera Civil, Enginyeria de Camins, Canals i Ports, i Consultora especialitzada en aplicacions CAD i BIM. He col·laborat en projectes d'arquitectura i enginyeria, tot i que sempre he sentit una gran vocació per la formació a la qual em dedico des de fa més de 20 anys. Amb el temps m'he anat especialitzant en diferents tipus de programes CAD i en metodologia BIM dels sectors d'Infraestructura, Construcció, GIS i Mecànica. Dins de la utilització dels processos BIM estic especialitzada en AutoCAD Civil 3D, del qual he realitzat infinitat de cursos, presencials i a distància, a enginyeries i constructores de tot el país així com continguts i tutories per a cursos online.